середа, 18 серпня 2010 17:41

Львівські "Карпати" очищатимуть футбол від Суркіса

Львівські "Карпати" очищатимуть футбол від Суркіса

Львівські "Карпати" будуть подавати апеляцію на рішення КДК ФФУ про позбавлення клубу 9 очок та дискваліфікацію керівників команди, які отримали покарання за організацію договірного матчу з харківським "Металістом". Про це йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.

"Юридичне невігластво Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ не залишає вибору - ФК "Карпати" поетапно, усіма юридичними методами добиватиметься справедливості. Наступним кроком буде звернення до Апеляційного комітету".

Втім, як говориться в заяві "Карпати" не має жодних ілюзій щодо рішення цієї інстанції.

"Львівський клуб готуватиме звернення до Спортивного Арбітражного Суду в Лозанні, де в діалозі з незалежними та фаховими юристами відстоюватиме як свою позицію у справі матчу "Металіст" - "Карпати", так і принципову незгоду з безпрецедентним явищем, коли Федерацію футболу країни очолює корупціонер".

При цьому львів"яни запевнили уболівальників, що доведуть справу до логічного завершення, наслідком чого стане "очищення українського футболу від корупції та її носіїв на чолі з Президентом ФФУ Григорієм Суркісом".

"Будучи абсолютно упевненим у своїй правоті, ФК "Карпати" звертається до здорових сил в українському футболі із закликом спільними зусиллями покласти край свавіллю футбольного авторитаризму, - ідеться у заяві "Карпат".

За матеріалами ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «Львівські "Карпати" очищатимуть футбол від Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути