неділя, 07 жовтня 2018 20:19

Лужний розповів, за рахунок чого вдалося здолати "Олімпік"

Лужний розповів, за рахунок чого вдалося здолати "Олімпік"
Олег Лужний, праворуч, за відсутності Олександра Хацкевича керував діями команди в матчі з "Олімпіком". Фото: ФК "Динамо"

У матчі УПЛ з "Олімпіком" "Динамо" здобуло мінімальну перемогу (1:0) і до 2 очок скоротило відставання в турнірній таблиці від "Шахтаря".

Після поєдинку асистент головного тренера "Динамо" Олег Лужний прокоментував гру проти донеччан:

"Хочу подякувати вболівальникам, які прийшли підтримати команду на стадіоні. Особливо вдячні тим, хто підтримує нас під час виїзних матчів, в тому числі на грі в Чехії було багато наших уболівальників.

Також хочу подякувати гравцям за те, що після такої важкої гри в Чехії, перельоту і переїзду вони знайшли в собі сили. На відновлення у нас було всього три доби. Ми зіграли сім ігор за 21 день. Кожен третій день у нас матчі. Але хлопці сьогодні добре виглядали на полі, створили багато моментів біля воріт суперників. Реалізація - це вже клас футболістів, тут є над чим працювати.

Морозюк отримав травму і попросив заміну. Сідклей може грати як в захисті, так і в півзахисті", - сказав Лужний після матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" перемогло "Олімпік", а "Шахтар" зіграв унічию із "Зорею" - відео

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич був відсутній на лаві запасних через те, що минулого туру з "Арсеналом" був вилучений із технічної зони.

Зараз ви читаєте новину «Лужний розповів, за рахунок чого вдалося здолати "Олімпік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути