вівторок, 26 жовтня 2010 10:43

Лужний попросить Суркіса купити Коноплянку

Лужний попросить Суркіса купити Коноплянку
В.о. головного тренера київського "Динамо" Олег Лужний хотів би бачити в складі команди півзахисника "Дніпра" Євгена Коноплянку.

"Якщо я залишуся головним тренером після зимової перерви, буду звертатися до Ігоря Суркіса, щоб викупити його трансфер. З приводу його гри ... Вона мені імпонує і, думаю, будь-який клуб хотів би бачити у себе в складі такого футболіста. Єдиним мінусом Коноплянки вважаю його фізичну форму. Його не вистачає на всю гру, що ми побачили в тому ж матчі молодіжної збірної України проти Голландії", - сказав Лужний, якого цитує Sport.ua.

Тренер також розповів про найближчі завдання, які стоять перед командою. "Сподіваюся, що нам вдасться вийти зі своєї групи в Лізі Європи і скоротити відставання від "Шахтаря" в чемпіонаті України. Якщо ми не вийдемо з групи Ліги Європи - то мені нема чого робити на тренерському містку команди. І футболісти "Динамо" також повинні себе поважати і ставити перед собою тільки найвищі завдання", - зазначив він.

Лужний висловив свою думку про причини провалу Валерія Газзаєва в "Динамо". "Не можна сказати, що Валерій Георгійович поганий тренер. Адже він багато виграв у Росії і став володарем Кубка УЄФА. Можливо, "Динамо" - просто не його команда. Адже бувають випадки, коли навіть футболіст грає за свій клуб і стає видатним гравцем. А коли переходить в іншу команду - то знічується", - сказав він.

Нагадаємо, 1 жовтня Суркіс прийняв відставку Газзаєва з посади головного тренера київського "Динамо". До грудня 2010 року виконувати обов'язки головного тренера команди буде Лужний.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Лужний попросить Суркіса купити Коноплянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути