Ексклюзиви
неділя, 11 липня 2010 13:23

Луїс Фабіану, Тевес і Вілья забивали на ЧС-2010 з порушенням правил

Луїс Фабіану, Тевес і Вілья забивали на ЧС-2010 з порушенням правил

Експерти ФІФА проаналізували всі 143 голи, забиті на чемпіонаті світу, включаючи матч за третє місце, і визначили, що в трьох випадках арбітри зафіксували взяття воріт, незважаючи на порушення правил.

Це стосується другого гола нападаючого збірної Бразилії Луїса Фабіану у ворота Кот-д"Івуару (3:1), коли форвард підіграв собі рукою, і першого гола нападаючого збірної Аргентини Карлоса Тевеса у ворота збірної Мескікі (3:1) в 1/8 фіналу , забитого з явного офсайду.

Крім того, суддівський комітет ФІФА визнав помилковим рішення зарахувати гол форварда іспанців Давида Вільї у ворота збірної Португалії (1:0), також вказавши на те, що футболіст перебував у положенні поза грою.

Нагадаємо, що вчора було опубліковано дослідження, проведене ФІФА, за результатами якого 96% рішень, прийнятих рефері на цьому чемпіонаті світу, були визнані справедливими.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Луїс Фабіану, Тевес і Вілья забивали на ЧС-2010 з порушенням правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути