пʼятниця, 30 листопада 2012 17:53

Луїс Адріано потрапив до рейтингу "антиспортсменів" року

Луїс Адріано потрапив до рейтингу "антиспортсменів" року
Луїс Адріано забив гол у ворота "Нордшелланда" з порушенням принципів fair play ФОТО: sport-xl.net

Американський велогонщик Ленс Армстронг, дискваліфікований за вживання допінгу, названий "антиспортсменом" року за версією журналу Sports Illustrated.

У жовтні 2012 року Міжнародний союз велосипедистів (UCI) довічно дискваліфікував семиразового переможця "Тур де Франс" і бронзового призера Олімпіади-2000 Армстронга, який вже завершив до того часу кар'єру, анулювавши результати всіх його виступів починаючи з 1998 року. Армстронг визнаний винним у порушенні антидопінгових правил.

У число 14 номінантів також потрапили відомі футболісти - англієць Джон Террі і бразилець Луїс Адріано. Багаторічний лідер лондонського "Челсі" Террі був дискваліфікований на чотири матчі і покараний штрафом у розмірі 220 тисяч фунтів стерлінгів за образи расистського характеру на адресу темношкірого захисника "Куїнз Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда.

Луїса Адріано, який виступає за донецький "Шахтар", УЄФА дискваліфікував на один матч єврокубків за порушення принципів fair play.

Зараз ви читаєте новину «Луїс Адріано потрапив до рейтингу "антиспортсменів" року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути