середа, 02 лютого 2011 18:00

Луї ван Галь знімав перед футболістами "Баварії" штани разом з трусами

Луї ван Галь знімав перед футболістами "Баварії" штани разом з трусами

Екс-форвард мюнхенської "Баварії" Лука Тоні дуже жорстко розкритикував свого колишнього наставника, назвавши його божевільним, - передає Bild.de.

"Ніскільки не шкодую про те, що перейшов у "Рому" на правах оренди, а потім і зовсім повернувся до Італії. До переїзду в Мюнхен я ніколи не працював з таким тренером, як Луї ван Галь.

Одного разу, коли йому здалося, що футболісти ставляться до нього без потрібної поваги, він зібрав всю команду і зняв перед усіма штани разом з трусами, продемонструвавши всю свою красу. Таким чином він вирішив довести свою безстрашність!

Він божевільний тренер і просто не вміє спілкуватися з гравцями. На моїй пам'яті він ні з ким не зумів побудувати стосунки. До нього неможливо підійти і поговорити, він не слухає і ставить себе вище за інших!", - говорить Тоні.

Нагадаємо, 28 квітня 2007 року Тоні підписав 5-річний контракт з "Баварією" і з сезону 2007-2008 виступав за німецький клуб. Але після приходу до керма команди Луї ван Галя Лука все менше став з'являтися в основі мюнхенців. 31 грудня 2009 було оголошено про перехід на правах оренди у футбольний клуб "Рома" до кінця сезону.

30 червня 2010 було оголошено про підписання Тоні контракту з клубом "Дженоа", куди він перейшов на правах вільного агента.

7 січня 2011 Тоні перейшов в "Ювентус", підписавши контракт до 2012 року.

За матеріалами РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Луї ван Галь знімав перед футболістами "Баварії" штани разом з трусами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути