понеділок, 15 жовтня 2007 19:41

Кращих легкоатлетів світу назвуть 25 листопада в Монако

Росіянки Олена Ісинбаєва і Тетяна Лебедева увійшли до розширеного списку претендентів на звання кращої легкоатлетки світу 2007 року, повідомляє www.eurosport.ru.

Цього року Ісинбаєва виграла чемпіонат світу в Осаці, стала владаркою джек-поту "Золотої ліги", а також встановила новий світовий рекорд в стрибках з жердиною в закритих приміщеннях - 4,93 метра. Олена вже двічі - в 2004 і 2005 роках - ставала кращою легкоатлеткою планети, а минулого року не змогла потрапити навіть в трійку лідерів.

Що стосується Тетяни Лебедевой, то на її рахунку золота і срібна медалі чемпіонату світу-2007, завойовані в секторах для стрибків в довжину і потрійним.

Крім того, до розширеного списку увійшли Мезерет Дефар (Ефіопія), Елісон Фелікс (США), Маріам Юсуф Ямал (Бахрейн), Джанет Джепкосгей (Кенія), Лорна Кіплагат (Нідерланди), Кароліна Клюфт (Швеція), Саня Річардс (США), Валері Вілі (Нова Зеландія) і Бланка Власич (Хорватія).

У чоловічій частині списку значаться Кененіса Бекеле (Ефіопія), Тайсон Гай (США), Хайле Гебреселассі (Ефіопія), Рис Хоффа (США), Бернар Лагат (США), Теро Піткямякі (Фінляндія), Асафа Пауелл (Ямайка), Ірвінг Саландіно (Панама), Зерсенай Тадессе (Ерітрея), Джеремі Уорнер (США), Лю Сян (Китай).

За підсумками попереднього голосування буде складений шорт-ліст з трьох кращих атлетів, а переможець буде оголошений 25 листопада в Монако на щорічному балу, організовуваному принцом Альбертом.
Зараз ви читаєте новину «Кращих легкоатлетів світу назвуть 25 листопада в Монако». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути