пʼятниця, 01 вересня 2017 22:06

Луческу залишив без роботи перекладачку перед матчем з Україною
8

Передматчева прес-конференція наставника збірної Туреччини Мірчі Луческу
Фото: Ірина Козюпа
Передматчева прес-конференція наставника збірної Туреччини Мірчі Луческу
Передматчева прес-конференція наставника збірної Туреччини Мірчі Луческу
Передматчева прес-конференція наставника збірної Туреччини Мірчі Луческу
Передматчева прес-конференція наставника збірної Туреччини Мірчі Луческу

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу поспілкувався з журналістами напередодні матчу його команди проти України в рамках кваліфікації КС-2018.

Екс-наставник донецького "Шахтаря" був небагатослівний, часом переходив на російську мову, залишаючи без роботи перекладачку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не думаю, що Луческу досягне у збірній Туреччини кращих результатів, ніж його попередник" - експерт

"Я вже дав два інтерв'ю, де сказав про майбутній матч і свої відчуття. Не хочу повторювати те, що вже говорив", - так тренер відповів на запитання щодо своєї заяви, що він створював фундамент збірної України.

"Дуже мало було часу, тільки три дні працював зі збірною Туреччини. Зустрічався з багатьма гравцями, розмовляв з ними. Але цього явно недостатньо. Вивчав багатьох суперників, але зараз головне - матч з Україною. Гравці розуміють, наскільки важливо взяти три очки і не тільки в цьому матчі. Але для України теж важлива перемога. На нас чекають ще гри з Хорватією, Фінляндією. І рівень гравців дозволяє розраховувати на успіх з цими командами"

"Пам'ятаю матчі проти "Металіста", "Динамо" Київ. Це були ігри дуже високого рівня. Але тепер я працюю з Туреччиною і хочу тут все вигравати", - сказав наставник. Після чого подякував журналістам та відправився на тренування своєї команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На боці України натовп, який хоче бачити команду в Росії" - Луческу

Матч кваліфікації КС-2018 між збірними України та Туреччини відбудеться в суботу, 2 вересня, в Харкові. Початок зустрічі о 21:45, текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua, прямий ефір - телеканал "Україна". Нашу команду в Харкові підтримають більше 7 тис. уболівальників фан-руху "Вірні збірній".

Після шести турів відбору наша команда за додатковими показниками поступається саме Туреччини, перебуваючи на 4-му місці. У команд по 11 очок. Лідирує збірна Хорватії, на другому місці Ісландія - по 13 очок.

Зараз ви читаєте новину «Луческу залишив без роботи перекладачку перед матчем з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути