Ексклюзиви
понеділок, 17 січня 2022 19:12

Луческу вигнав футболіста "Динамо" з тренування

Луческу вигнав футболіста "Динамо" з тренування
Мірча Луческу. Фото: ФК "Динамо"

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу на літніх зборах вигнав з тренування Олабірана Блессінга Муїву, який більше відомий як Беніто.

23-річний івуарієць завівся під час тренування, і тренер вигнав його, розповів захисник столичного клубу Денис Попов.

"Зрозуміло, що всі хотіли проявити себе після приходу Луческу. Луческу всі дуже сильні поважають. Його слово - закон. Ніхто не хоче потрапити під гарячу руку. Він завжди каже, що на тренуваннях ми маємо берегти один одного. Тому що нам наступний день грати. Проявляйте себе на полі, у грі. А тут потрібно один одного трохи берегти. Він постійно нам це каже. Було таке, що іскри летіли. Це нормально, це футбол.

На попередніх зборах Луческу вигнав Беніто з тренування. Те, що я пам'ятаю. Беніто завівся, небезпечно стрибнув. І Луческу його, на мою думку, вигнав, якщо я не помиляюся. Можу помилятися, не пам'ятаю. Я не тренувався тоді, на відео бачив. Потім хлопці розповідали, що Беніто з розуму почав сходити. І він його вигнав", - сказав Денис Попов YouTube-каналу Pressing.

Беніто прийшов до "Динамо" 2020 року. Контракт діє до 2023 року. Півзахисник не зміг закріпитися в київському клубі і був відданий в оренду спочатку донецькому "Олімпіку", а потім хорватській "Гориці".

Мірча Луческу очолив "Динамо" також 2020 року. У першому ж сезоні фахівець виграв із київським клубом чемпіонство і Кубок.

Зараз ви читаєте новину «Луческу вигнав футболіста "Динамо" з тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути