Ексклюзиви
середа, 13 січня 2010 10:50

Луческу розповів про переваги нових бразильців "Шахтаря"

Луческу розповів про переваги нових бразильців "Шахтаря"

Два нових гравця "Шахтаря" - Алекс Тейшейра і Дуглас Кошта, є одними з найбільш талановитих молодих бразильських футболістів. Про це розповів головний тренер команди Мірча Луческу.

"Це молоді і перспективні бразильські гравці. Вони брали участь в останньому молодіжному Чемпіонаті світу і є одними з найбільш талановитих молодих бразильських футболістів. Тейшейра може діяти на фланзі, тобто на позиції, Ілсіньйо чи Вілліана. А Дуглас може зіграти в центральній зоні, а якщо потрібно - то й на флангах теж. Більш креативний, напевно, все-таки Дуглас, а більш прямолінійний - Тейшейра ".

"Будемо чекати їх адаптації до українського футболу, який дуже відрізняється від бразильського. І найголовніше - щоб вони адаптувалися до нашої ігрової системі, завдяки якій нас і знають у Європі. Упевнений, ми здійснили дуже хороші трансфери", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Головний тренер "гірників" також додав, що в зимову пауза команда не буде купувати гравців. Всі, хто залишився в складі на даний момент, не будуть переходити в інші клуби до літа.

Нагадаємо, 21 грудня склад донецького "Шахтаря" поповнив тепер уже екс-гравець "Васко да Гама" Алекс Тейшейра. А 10 січня донецький клуб підписав п"ятирічний контракт з Дугласом Коштою з "Греміо".

Зараз ви читаєте новину «Луческу розповів про переваги нових бразильців "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути