пʼятниця, 06 березня 2009 10:04

Луческу "здав" супернику тактику гри

Автор: Луческу
  novynar.img.com.ua
novynar.img.com.ua

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував майбутній матч 1/8 фіналу Кубка УЄФА проти ЦСКА.

"Зі складом жодних проблем у нас немає, усе чудово. Перед "Іллічівцем" легкі пошкодження отримали Чигринський та Фернандіньо. Потім протягом гри отримав травму Іщенко, але сьогодні всі працюють у загальній групі. У нас дуже багато гравців: якщо хтось має потребу у футболістах, ми із задоволенням позичили б. З "Дніпром" нас чекає дуже складна гра. Звичайно ж, дніпропетровці будуть супермотивовані в контексті того, що втратили очки у попередньому турі зі "Львовом". А завдань, які перед ними поставлені, ніхто не відміняв: вони усюди заявляють, що за ними друге місце. Тому сюди вони приїдуть для того, щоб перемогти. Ми ж зі свого боку не маємо права втрачати очок.

Окрім цього, ми паралельно думаємо про Кубок УЄФА. Окрім збирання очків, бажано, щоб ми показали хороший футбол. Я маю на увазі, що в Кубку УЄФА ми зустрічаємося з командою, яка має великий досвід виступів у єврокубках. Про це докладніше будемо говорити тільки після гри з "Дніпром".

Кастільо почав тренуватися, вже займається біговими вправами. Думаю, близько тижня він працюватиме в такому режимі. Не забувайте, що підготовчий період проходив у Нері не так, як у інших. Можливо, в середині квітня він може бути нам корисний.

Не думаю, що ми щось зможемо сховати від ЦСКА. І ми, і армійці дуже добре один одного знаємо. Це нормально, що суперник приїжджає аналізувати нашу гру з "Дніпром". Залежно від того, чи проглядатимуть нас чи ні, ми не змінюватимемо склад та не корегуватимемо стиль гри. Можливо, когось із гравців поміняємо, але не тому, що нас проглядають з ЦСКА, а виходячи з нашої стратегії та складного календаря для нашої команди. Після гри з ЦСКА нас очікує зустріч з "Металістом", а після - матч-відповідь з армійцями. Тому всіх гравців, які знаходяться у нас, потрібно тримати в хорошому фізичному та психологічному тонусі. На полі не грає ні Газзаєв, ні Зіко, ні я. Головне - наші гравці та той футбол, який вони демонструють", - цитує румунського фахівця офіційний сайт "гірників".

ФК"Шахтар", livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Луческу "здав" супернику тактику гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути