середа, 23 грудня 2009 17:42

Луческу офіційно запропонують очолити збірну України

Луческу офіційно запропонують очолити збірну України

Федерація футболу України як і раніше розглядає наставника донецького "Шахтаря" Мірчу Луческу як одного з основних кандидатів на посаду головного тренера національної збірної України.

Як стало відомо www.dynamo.kiev.ua з власних джерел, які заслуговують на довіру, футбольний агент, який представляє інтереси Луческу, днями отримав офіційну пропозицію від Федерації футболу України на предмет можливої роботи румунського фахівця як головний тренер збірної України.

Нагадаємо, на недавньому засіданні "Футбольного прес-клубу" президент ФФУ Григорій Суркіс заявив, що основним кандидатом на посаду головного тренера збірної України є Мірча Луческу.

Сам наставник "Шахтаря" пізніше в достатньо категоричній формі заявив, що виключає варіант свого приходу в збірну України, проте в одному з недавніх своїх інтерв"ю висловився із цього приводу вже в абсолютно іншій тональності: "Пропозиція досить спокуслива, але президента "Шахтаря" не влаштовує поєднання. Поживем-побачим".

Зараз ви читаєте новину «Луческу офіційно запропонують очолити збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути