четвер, 04 жовтня 2007 09:20

Луческу: ми вивчили суперника і були сильніше за нього

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу був гранично короткий і не показував своїх емоцій. Буквально в декількох словах румунський фахівець розставив всі крапки над i, інформує www.ua-football.com.

- Результат сьогоднішньої гри закономірний. Ми дуже добре провели цей матч, створили багато моментів, для того, щоб вразити ворота суперника, контролювали хід зустрічі і перевершили "Бенфіку" в організації гри. Сьогоднішня перемога принесла дуже важливі очки. Безумовно, цей результат додасть упевненості напередодні поєдинку з "Міланом".

Ми добре вивчили суперника. Постаралися ізолювати Руя Кошту, Де Марію і Родрігеса - у нас це вийшло, їм доводилося грати тільки довгими передачами на Кардосо, але якраз в цій зоні добре справилися з своїми обов"язками Кучер з Чигринським. Останні декілька хвилин суперник повністю розкрився, прагнув зрывняти рахунок. У нас вийшли дуже хороші контратаки, але, на жаль, ми не реалізували моменти.

- Що ви скажите про "Бенфіку"?

- Повторюся, ми дуже добре вивчили суперника і сьогодні були сильніші.

- Поздоровляю з перемогою. Скажіть, вам легко було визначити стартовий склад на сьогоднішній матч?

- Ні, ми практично не змінили склад після гри з "Селтіком", за винятком того, що замість Хюбшмана з"явився Чигринський. Переможний склад не міняється. Сьогодні ми добре зіграли, і думаю, що рахунок не зовсім відповідає тому, що було на футбольному полі.

- Чи можна говорити про те, що сьогоднішній "Шахтар" - найсильніший при вашому керівництві?

- Так, я вважаю, що, маючи в півзахисті таких виконавців, як Ілсіньо, Фернандіньо і Жадсон, ми дуже сильні. Якщо пригадаєте, якими ці футболісти були, коли приїхали до Донецька, і порівняєте з сьогоднішнім днем, то побачите велику різницю. Щороку команда росте. Ми поставили завдання на цей сезон грати навесні в Лізі чемпіонів, і такі можливості у нас є.

- Чи не боялися ви за здоров"я своїх гравців, коли в кінці матчу "Бенфіка" відверто "рубала" гравців "Шахтаря"?

- Це нормальне явище. Футболісти суперника не могли собі дозволити програти цей матч, тому діяли жорстко. Напевно наступний матч чемпіонату пропустять декілька футболістів. Просто "Бенфіка" не хотіла програвати команді, яку, напевно, ще не зовсім поважає.
Зараз ви читаєте новину «Луческу: ми вивчили суперника і були сильніше за нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути