вівторок, 29 листопада 2011 19:20

Луческу хочуть зробити президентом Федерації футболу Румунії

Луческу хочуть зробити президентом Федерації футболу Румунії

Донецький "Шахтар" удруге під керівництвом Мірчі Луческу залишився без єврокубкової весни. Як повідомляє румунське видання "National" з посиланням на друзів Луческу, румунський наставник "гірників" поки не хоче обговорювати з президентом клубу Рінатом Ахметовим питання про продовження контракту, який у нього закінчується в серпні наступного року.

Крім того, з'явилася інформація, що кандидатуру Луческу можуть висунути на пост президента Федерації футболу Румунії (FRF).

Враховуючи його популярність на батьківщині, Луческу може стати реальною альтернативою Мірчі Санду, якого критикують за останні невдачі національної збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу попросив вибачення у вболівальників

Ще один можливий варіант для румунського футболу - дует друзів-родичів Георге Хаджи і Георге Попеску, перша спроба яких захопити владу в "Будинку футболу" в січні 2006 року була невдалою. Перший повинен стати тренером, другий - президентом.

Також Луческу може перейти на роботу до французького ПСЖ. Запросити 65-річного фахівця хоче катарський шейх Тамім Бін Хамад, який найближчим часом має намір завершити операцію з придбання паризької команди.

Потенційний господар ПСЖ готовий платити Луческу 5 млн євро на рік, що на два мільйони більше тієї суми, яку румунський тренер зараз отримує в "Шахтарі". Якщо плани Хамада щодо купівлі ПСЖ збудуться, то в Парижі також може опинитися і один з найбільш багатообіцяючих бразильських футболістів Гансо, на якого претендують "Мілан" та "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Луческу хочуть зробити президентом Федерації футболу Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути