субота, 28 листопада 2009 13:39

Луческу хоче розібратися в деталях пропозиції Суркіса

Луческу хоче розібратися в деталях пропозиції Суркіса

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував виданню Gazeta Sporturilor інформацію про те, що Григорій Суркіс запропонував його кандидатуру на пост головного тренера збірної України.

- Зрозуміло, я задоволений, що Григорій Суркіс, брат президента тієї команди, з якою ми конкуруємо - "Динамо" Київ - зробив таку пропозицію. Але на даний момент це не найактуальніше питання. Спершу мене цікавить матч "Шахтаря" проти "Таврії". До того ж, потрібно розібратися в деталях пропозиції. Загалом, наступного тижня буде видно, - сказав Луческу.

Нагадаємо, Суркіс запропонував посаду наставника збірної Мірчі Луческу. Передбачається, що Містер суміщатиме посади наставника збірної і "Шахтаря". Виконком ФФУ дозволить такий вид роботи румунському фахівцю.

"Я готовий запропонувати пост головного тренера збірної України найуспішнішому тренерові останніх п"яти років, який працює на українських просторах", - сказав Суркіс.

Раніше претендентом на посаду головного тренера збірної називали наставника молодіжної збірної Павла Яковенка, колишнього тренера збірної Олега Блохіна, а також Юрія Калитвинцева, який привів юніорську збірну України до перемоги на чемпіонаті Європи-2009 .

Cреді іноземців виділяли Роберто Манчіні і наставника київського "Динамо" Валерія Газзаєва.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Луческу хоче розібратися в деталях пропозиції Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути