четвер, 11 лютого 2021 21:00

Луческу більше нічого не зробить для "Динамо"

Луческу більше нічого не зробить для "Динамо"
Мірча Луческу підписав контракт із "Динамо" на два роки. Фото: УНІАН

13 лютого стартує друга частина чемпіонату України. Головне питання: хто посяде перше місце? Поки "Динамо" випереджає "Шахтар" на одне очко. Такої інтриги не було з сезону 2014/15. Інтрига є, а нового чемпіона не буде. Переможе донецький клуб. Чому?

1.Усі так багато говорили, що взимку "Динамо" посилиться, бо нарешті команда пройшла до Ліги чемпіонів і матиме гроші на це, а на виході отримали – нуль. Як не було форварда – так і немає.

2. Чим далі – тим більше Луческу поглиблює рутина. Влітку йому було цікаво довести, що він може, оцінити склад, показати йому шлях для розвитку. На тлі попередників робота румуна вигідно вирізнялася у кращий бік, але зараз ефект новизни пройшов.

3. "Шахтар" мав проблеми на старті чемпіонату через перезавантаженість сезону минулого. Як тільки вирішив їх, так все стало на свої місця.

4. Підсумок матчу "Маріуполь" - "Шахтар" зрозумілий, а киянам колектив Остапа Маркевича точно дасть бій, і, можливо, навіть відбере очки. Наявність "маріуполів" в УПЛ – ілюстрація зеленого світла для "Шахтаря", симпатії керівництва УАФ теж давно визначені.

5. Каштру зробить все, щоб продовжити контракт з "Шахтарем". Таких "солодких" фінансових умов 60-річний фахівець більше не отримає ніде. Він не молодий Фонсека, на якого звернули увагу в Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" уп'яте поспіль стане чемпіоном

Найближчі матчі претенденти на "золото" проведуть у суботу, 13 лютого, о 17:00: "Динамо" - "Олімпік", "Колос" - "Шахтар". На 17 квітня запланована особиста зустріч, номінальним господарем буде донецька команда.

Зараз ви читаєте новину «Луческу більше нічого не зробить для "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути