понеділок, 24 січня 2011 11:55

Лотерея врятує квитки на матчі Євро-2012 від спекулянтів

Лотерея врятує квитки на матчі Євро-2012 від спекулянтів

Організатори Євро-2012 придумали лотерею, щоб не допустити спекуляцій і дефіциту квитків.

До Євро-2012 залишається трохи більше 500 днів, але організатори вже зараз говорять про дефіцит квитків, пише видання "Дело".

За прогнозами фахівців попит набагато перевищить пропозицію, вже зараз відомо про несанкціоновану діяльності у сфері продажу квитків і пакетів корпоративного прийому, що мала місце в Польщі та Україні.

Щоб уникнути проблем, організаторами була придумана схема продажу квитків через офіційний сайт UEFA і лотерею при їх розіграші.

Велика частина квитків буде продаватися на сайті euro2012.com і через національні асоціації країн-учасниць фінальної стадії.

"Ми очікуємо великого ажіотажу навколо квитків до Євро-2012. На 31 матч турніру буде продано близько 1,4 млн. квитків. Ми ж чекаємо, що у нас буде набагато більше заявок. І виходячи з досвіду Австрії та Швейцарії, де конкурс сягав 1 до 10, ми вирішили провести лотерею. Усі заявки буде приймати сайт UEFA і їхній комп'ютер буде відбирати переможців", - пояснив директор турніру "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський.

"Під принципом незалежної лотереї Лубківський явно мав на увазі технічний момент, тобто через великий попит на квитки, організатори будуть змушені автоматом визначати, кому вони дістануться", - говорить генеральний директор "Української Національної Лотереї" Михайло Победимський.

Принцип лотереї дуже простий - всі заявки потрапляють на один сервер, далі генератор випадкових чисел обирає того, кому дістанеться квиток.

Потім цьому щасливчику висилають рахунок на оплату квитка.

Велика частина квитків буде продаватися на сайті euro2012.com і через національні асоціації країн-учасниць фінальної стадії.

Щоб краще задовольнити потреби вболівальників, буде реалізовано декілька квиткових програм.

Можна буде придбати квиток на один матч або абонемент на всі ігри будь-якої з 16 команд.

Частина квитків буде зарезервована для людей з порушенням зору і тих, кому потрібні крісло-каталка і супроводжуюча особа.

На сайті UEFA написано, що компанії, зацікавлені в покупці пакетів корпоративного прийому на ЄВРО-2012, вже можуть висловлювати зацікавленість по електронній пошті hospitality.euro2012 @ uefa.ch.

А окремі вболівальники можуть реєструватися на UEFA.com/uefaeuro2012, щоб отримувати свіжу інформацію про квитки і бути в курсі, коли почнеться продаж.

До речі, квитки на Євро-2012 надійдуть у продаж навесні 2011 року.

Нагадаємо, що поєдинки Євро-2012 пройдуть на восьми стадіонах.

У Польщі турнір будуть приймати Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань, в Україні - Донецьк, Київ, Львів і Харків.

Зараз ви читаєте новину «Лотерея врятує квитки на матчі Євро-2012 від спекулянтів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути