вівторок, 07 серпня 2012 14:55

Лондон-2012. Заочний медаліст Ломаченко, черговий подарунок суддів Огого: найбільш яскраві моменти 6 серпня
14

Це був не день Ісінбаєвої
Фото: Reuters
Вирішальні удари Ломаченка
Перемога
Це був не день Ісінбаєвої
Поляк Даміан Яніковскі завоював бронзу в греко-римській боротьбі

Крім того, що 6 серпня в рамках Лондонської Олімпіади Олексій Торохтій забезпечив Україні третє золото, відзначимо ще ряд найбільш яскравих моментів.

Зокрема, Василь Ломаченко вийшов у півфінал, гарантувавши собі як мінімум бронзову медаль. Суперником українця у чвертьфіналі був пуерторіканець Фелікс Вердехо Санчес.

Черговою скандальною перемогою відзначився кривдник іншого українського боксера - Євгена Хитрова - британець Ентоні Огого. На цей раз "жертвою" господаря Олімпіади став німець Стефен Хартел. Незважаючи на домінування останнього, судді зарахували перемогу Огого.

Дворазова олімпійська чемпіонка зі стрибків з жердиною, росіянка Олена Ісінбаєва, не змогла відстояти свій титул і задовольнялася лише бронзою.

Відзначимо також золото росіян Алана Хугаєва (греко-римська боротьба до 84 кг) та Юлії Заріпової (біг 3000 м з перешкодами). Володарями золотих медалей також стали домініканець Фелікс Санчес (біг 400 м з бар'єрами) і представник Гренади Кірані Джеймс (біг 400 м).

Також в героїчному півфінальному поєдинку жіноча футбольна збірна Японії обіграла команду Франції і у вирішальній зустрічі 9 серпня тепер зустрінеться з командою США, яка у своєму матчі здобула перемогу над Канадою.

Зараз ви читаєте новину «Лондон-2012. Заочний медаліст Ломаченко, черговий подарунок суддів Огого: найбільш яскраві моменти 6 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути