четвер, 17 вересня 2009 10:48

Ломаченко за перемогу на ЧС отримає BMW X6

Ломаченко за перемогу на ЧС отримає BMW X6

Олімпійський чемпіон, чемпіон світу з боксу Василь Ломаченко розповів про призові і про те, що може стати його стимулом для подальших перемог.

- Василю, ти вже в такому ранньому віці зібрав всі мислимі і немислимі нагороди в любительському боксі. Скажи, чи складно буде знаходити мотивацію надалі?

- На даний момент, знайти стимул буде не так вже і просто. Але, швидше за все стимулом для мене не повинні бути перемоги на змаганнях, а винагорода за виконану мою роботу. Хочу, що б мої старання були оцінені гідно. Це буде подяка, як для мене, так і стимул для всіх інших хлопців, які також займаються боксом.

Ось хочу привести вам яскравий приклад. Під час чемпіонату світу, спілкувався з багатьма боксерами, з таких країн як: Туреччина, Росія, Казахстан. І вони мені назвали такі цифри, від яких у мене просто мурашки по тілу побігли. Представте, турок, з яким я боксував в півфіналі Олімпійських Ігор, за третє місце отримав близько мільйона доларів. А казахським боксерам, за перемогу на чемпіонаті світу заплатять по 250 тисяч у.о. Ось це я називаю справедливою подякою!

- А яку торбу пообіцяли вам за перемогу?

- Перед стартом чемпіонату світу, після спілкування з керівництвом, зійшлися на тому, що мені подарують BMW X6 (вартість автомобіля в Україні: у районі 140 тис. доларів).

- Дивлячись твої бої на чемпіонаті світу, складалося таке враження, що ти їх вигравав дуже легко.

- Це зовсім не так! Так думають тільки ті люди, які нічого не розуміють в боксі. Повірте, ніхто не знає, скільки я провожу годин в спортзалі, і коли всі відпочивають, я все одно продовжую працювати у поті чола. Ось тільки завдяки цьому я і добиваюся таких результатів.

- Під час боїв на чемпіонаті світу, стара травма тебе не турбувала?

- Хто помітив, майже весь чемпіонат світу я боксував однією рукою. Звичайно, біль трохи був, але я прагнув не звертати на це увагу.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко за перемогу на ЧС отримає BMW X6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути