вівторок, 15 вересня 2009 17:09

Український чемпіон світу з боксу жаліється на нестачу преміальних

Український чемпіон світу з боксу жаліється на нестачу преміальних

Українському боксеру олімпійському чемпіону Василю Ломаченку важко знайти стимули для нових перемог у любительському боксі. Після перемоги в Мілані на Чемпіонаті світу держава обіцяла виплатити йому преміальні розміром у 10 тисяч гривень.

"На даний момент, знайти стимул буде не так вже і просто. Але, швидше за все, стимулом для мене не повинні бути перемоги на змаганнях, а винагорода за виконану мою роботу. Хочу, щоб мої старання були гідно оцінені. Це буде подяка, як для мене, так і стимул для всіх інших хлопців, які також займаються боксом.

Ось хочу навести вам яскравий приклад. Під час Чемпіонату світу, спілкувався з багатьма боксерами, з таких країн як: Туреччина, Росія, Казахстан. І вони мені назвали такі цифри, від яких у мене просто мурашки по тілу пробіглися. Уявіть, турок, з яким я боксував у півфіналі Олімпійських ігор, за третє місце отримав близько мільйона доларів. А казахським боксерам, за перемогу на Чемпіонаті світу заплатять по 250 тисяч доларів. Ось це я називаю справедливою подякою.

Мені було непросто виграти Чемпіонат світу. Думають інакше тільки ті люди, які нічого не розуміють у боксі. Повірте, ніхто не знає, скільки я проводжу годин у спортзалі, і коли всі відпочивають, я все одно продовжую працювати в поті чола. Ось тільки завдяки цьому я і досягаю таких результатів", - розповів Василь Ломаченко.

Нагадаємо, Василь Ломаченко став першим українським Чемпіоном світу на нещодавній першості планети в Мілані.

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Український чемпіон світу з боксу жаліється на нестачу преміальних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути