середа, 21 жовтня 2020 12:18

Ломаченко бреше про травму – український боксер

Ломаченко бреше про травму – український боксер
Редкач уболівав за Лопеса. Фото: boxingscene.com

34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) прокоментував інформацію про те, що 32-річний українець Василь Ломаченко програв 23-річному американцю Теофімо Лопесу через травму руки, яку отримав за кілька тижнів до бою. Повідомляє sport.ua

"Схоже більше на чисту брехню, чим на вагомі доводи щодо програшу. Очевидно, що замість того, щоб переглянути свій бій і працювати над помилками, Василь і його команда придумують причини і виправдання поразки. Ми всі прекрасно бачили, як Василь віджимався на кільцях, ходив на руках, по воді, на чому тільки можна і як тільки можна під час свого підготовчого табору.

Більш того, Василь говорив, що у всіх своїх попередніх боях він не був настільки готовий і ніколи так не викладався, і не відчував себе на 100%. Він чітко говорить, що відпочив рік, і він відмінно почувається, ніяких травм немає і т.д. Брехня однозначна!

Але, припустимо, що це не брехня, і травма мала місце бути. В такому випадку, куди дивилася команда, де їх професіоналізм, як вони на найважливіший і головний бій не тільки для Василя, але і для них в житті, могли випустити бійця з травмою! Що це... клоунада? Плювок в обличчя всьому боксу? Плювок і посмішка над фанатами? Або амбіції великого хлопчика, який не слухається свого тата? Це просто цирк, хоча навіть не смішно; це низько.

І давайте не будемо забувати, що Менні Пакьяо міг сісти в тюрму, йому загрожував термін від 1 до 4 років або великий штраф за те, що приховав інформацію про травму плеча перед боєм з Флойдом Мейвезером. Такі правила штату Невада. А може, команда Василя з Василем скопіювали саме це випадок?.. Тоді варто команді і Василю повернути гроші всім тим, хто ставив на перемогу Василя", — написав Редкач в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко проводив поєдинок проти Лопеса з травмою. Його прооперували

Ломаченко програв Лопесу одностайним рішенням суддів.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко бреше про травму – український боксер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути