пʼятниця, 07 квітня 2017 13:58

Ломаченко битиметься для російських уболівальників?

Ломаченко битиметься для російських уболівальників?
Ломаченко битиметься з американцем 9 квітня в 5 ранку. Фото: ap.org

"Хочу просто попросити своїх уболівальників в Україні та Росії, щоб вони накрутили будильники на 5 ранку, прокинулися і подивилися мій поєдинок. А я буду їм за це надзвичайно вдячний", - сказав на завершення інтерв'ю англомовному порталу Boxingtalk Василь Ломаченко за декілька днів до бою з американцем Джейсоном Сосою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий боксер дав прогноз на бій українців у США

Ще Hi-Tech звернувся до американських уболівальників. Це і зрозуміло - бій пройде у США (у ніч на неділю, 9 квітня. - Gazeta.ua). Але для чого окремо виділяти російських фанатів? Раніше Василь ніби не був поміченим у подібних реверансах північним сусідам. А тут таке, ще й у час війни з ними.

Невже заразився бацилою "єдинонароддя" від свого "вусатого кума" (чемпіона WBO в першій важкій вазі Олександра Усика. - Gazeta.ua)? Той рівно рік тому в інтерв'ю українським журналістам зізнався: "У мене в Росії дуже багато шанувальників. Дуже багато. По всій Росії. І в принципі я не розділяю наші народи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик на тренуванні заспівав Михайла Круга

Очевидно, причина заяви найтитулованішого українського боксера простіша, ніж здається. Для американського журналіста, який брав інтерв'ю, як і для більшості американців, Україна та інші екс-республіки СРСР досі асоціюються з одним словом – Russia. І не вникаючи в різні політичні нюанси, він написав так, як написав.

Тому не зациклюємось на нюансах, які деколи несвідомо випливають в американській пресі чи свідомо у російській. Просто в суботу ввечері накручуємо будильники і повболіваємо за нашого Василя. Сайт Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію бою.

Минулого місяця Василь Ломаченко війшов до десятки найкращих боксерів світу за версією авторитетного видання.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко битиметься для російських уболівальників?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути