Ексклюзиви
середа, 05 квітня 2017 15:57

Ломаченко попросив уболівальників поставити будильники на п'яту ранку

Ломаченко попросив уболівальників поставити будильники на п'яту ранку
Василь Ломаченко пообіцяв показати бокс у стилі Hi-Tech

Український чемпіон світу з боксу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко розповів про підготовку до захисту свого титулу, яка відбудеться цієї суботи, 8 квітня.

Наш спортсмен зустрінеться з американцем Джейсоном Сосою у місті Оксон-Гілл (штат Меріленд, США. - ред.).

"Підготовка пройшла гладко, без травм і пошкоджень. Ми вже тут, на місці, в Меріленді. Чого від мене чекати? Очікуйте бокс у стилі hi-tech. Джейсон Соса - фізично дуже сильний і витривалий. Морально стійкий, рішучий. Крутий характер, тобто він з тих, хто боротиметься до кінця", - сказав Ломаченко.

Він додав, що дуже радий тому, що проведе свій поєдинок в один вечір і на одній арені зі своїми співвітчизниками - Олександром Усиком та Олександром Гвоздиком.

"Залишилися яскраві спогади про ті дні, коли ми разом виступали у складі збірної України в аматорських змаганнях. Вчора разом ми втрьох сиділи в сауні і я сказав, що це схоже на те, ніби ми повернулися на Олімпійські ігри. Це особливе відчуття для мене - брати участь усім трьом в одному шоу", - зазначив українець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко розсекретив свої амбіційні плани на рік

Боксер прокоментував свою нещодавню заяву про те, що може перейти в іншу вагову категорію.

"Від мене нічого не залежить. Тільки від решти чемпіонів у цьому дивізіоні. Якщо будуть охочі провести об'єднальний бій, я залишуся. Якщо ні, перейду в легку вагу.

Хочу просто попросити своїх уболівальників в Україні і Росії, щоб вони поставили будильники на п'яту ранку (в неділю за київським часом. - ред.), прокинулися і подивилися мій поєдинок. А я буду їм за це дуже вдячний", - додав спортсмен.

Крім бою Ломаченко - Соса на арені в Оксон-Гілл відбудуться поєдинки Олександр Усик - Майкл Хантер і Олександр Гвоздик - Юніескі Гонсалес.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко попросив уболівальників поставити будильники на п'яту ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути