Ексклюзиви
пʼятниця, 24 лютого 2017 14:19

Усик, Гвоздик і Ломаченко битимуться в один вечір

Усик, Гвоздик і Ломаченко битимуться в один вечір
Олександр Усик. Фото: afp.com

8 квітня 2017 року на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (11-0-0, 10 КО) проведе захист титулу в поєдинку з американцем Майклом Хантером (12-0 -0, 8 КО).

Про це повідомили УНІАН у промоутерській компанії братів Кличків К2, яка веде кар'єру Усика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найяскравіші нокаути в кар'єрі ювіляра Усика

У цей вечір в ринг вийдуть також чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик, який володіє титулом NABF у напівважкій вазі. Всі три поєдинки транслюватиме телеканал HBO в прямому ефірі.

Супернику Усика 28 років, живе і тренується в США. Боксує в стійці правші. У його активі 12 перемог, 8 з яких достроково. Як і Олександр, Хантер був учасником Олімпійських ігор у Лондоні. Попередній бій американець провів у травні минулого року проти співвітчизника Айзеї Томаса (15-1-0, 6 КО), здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і став володарем титулу WBO NABO в напівважкій вазі.

У рейтингу WBO Хантер займає дев'яту позицію в своєму дивізіоні.

"Я дуже радий, що боксуватиму в одному боксерському шоу разом з Василем Ломаченком та Олександром Гвоздиком. Ми мріяли про це, коли ще були любителями і боксували в олімпійській збірній у Лондоні-2012, - зазначив Олександр Усик. - Я хочу подякувати моїм промоутерам Віталію та Володимиру Кличкам, Олександру Красюку, Тому Леффлеру, моєму менеджеру Егісу Клімасу, каналу HBO, Бобу Аруму і Top Rank за те, що я маю можливість боксувати в програмі цього вечора. Майкл Хантер - жорсткий суперник, який не знає поразок, тому я впевнений, що бій буде дуже конкурентним для мене і видовищним для вболівальників, які прийдуть нас підтримати в залі, і тих, хто дивитиметься його на HBO".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик хоче битися із другом російських десантників Лебедєвим

У грудні 2016 року Олександра Усик успішно захистив титул у поєдинку з Табісо Мчуну, нокаутувавши африканця в дев'ятому раунді. До поєдинку з Хантером Олександр готується в Каліфорнії під керівництвом Анатолія Ломаченка. "Ми дякуємо нашому партнеру і близькому другу Пітеру Нельсону за надану американським фанам можливість дивитися поєдинок висхідної зірки світового боксу Олександра Усика на каналі HBO. Це буде унікальна подія в історії України, поєдинки одразу трьох українських боксерів будуть показані на HBO, - сказав гендиректор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк. - На нас чекає видовищне шоу і, звичайно, яскрава перемога над непереможним Майклом Хантером. Уся Україна з нетерпінням чекає цієї події".

"Квітень - місяць українського боксу на НВО. Одразу п'ять українських боксерів очолять шоу в ефірі НВО: Ломаченко, Гвоздик, Усик 8 квітня, Макс Бурсак проти Жілберто Раміреса 22 квітня і, звичайно ж, Володимир Кличко проти Ентоні Джошуа (29 квітня. - Gazeta.ua). Такого в історії українського боксу ще не було!", - заявив Олександр Красюк.

Зараз ви читаєте новину «Усик, Гвоздик і Ломаченко битимуться в один вечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути