четвер, 01 грудня 2016 18:49

Усик хоче битися із другом російських десантників Лебедєвим

Усик хоче битися із другом російських десантників Лебедєвим

Український боксер Олександр Усик (10-0, 9 КО) розповів про свої плани.

17 грудня Олександр Усик захищатиме чемпіонський титул у першій важкій вазі за версією WBO у поєдинку з південноафриканцем Табісо Мчуну.

Напередодні цього поєдинку Усик поспілкувався із пресою і розповів про те, коли може перейти у важку вагу: "Коли мені вдасться об'єднати всі чемпіонські пояси у першій важкій вазі, тоді я перейду у важку вагу. Це професійний бокс, тут все треба робити поступово, крок за кроком".

Також українець розповів про те, із ким би хотів битися: "У першій важкій вазі є кілька хлопців, з якими я б дуже хотів зустрітися. Передусім це Денис Лебедєв і Тоні Беллью. Я б хотів провести бій із переможцем бою Лебедєв - Гассієв. Звичайно, поки що це неможливо, але я б дуже цього хотів", - зізнався Усик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик знайшов суперника на захист титулу

17 вересня поточного року у Гданську одноголосним рішенням суддів Усик переміг Кшиштофа Гловацького, завоювавши титул чемпіона світу в першій важкій вазі за версією WBO.

Росіянин Денис Лебедєв любить виходити на ринг у блакитній "матросці" й у блакитному береті - неодмінних атрибутах ПДВ, але він ніколи не служив у повітряно-десантних військах. Такий імідж Денис Лебедєв пояснює тим, що товаришує з десантниками і з поваги до них одягає тільник десантника. Влітку 2011 року Дениса Лебедєва офіційно прийняли у "Союз десантників Росії".

Тоні Беллью - 33-річний британський боксер-професіонал, чемпіон світу за версією WBC (із 2016-го) у першій важкій вазі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик став чемпіоном світу з боксу

Зараз ви читаєте новину «Усик хоче битися із другом російських десантників Лебедєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути