середа, 27 січня 2010 17:35

Лобановський і Маслов ввійшли в ТОП-50 найкращих тренерів

Автор: fcdynamo.kiev.ua
 

Авторитетний британський журнал World Soccer напередодні свого 50-річного ювілею склав список 50-ти найкращих тренерів останнього півстоліття.

У число вибраних потрапили і дві люди, які добилися гучних успіхів разом з "Динамо". Валерій Лобановський по праву вважається одним з найкращих тренерів світу.

Під його керівництвом команда неодноразово ставала чемпіоном СРСР і України, була базовим клубом для збірних СРСР і України, гриміла на всю Європу (два Кубки володарів Кубків 1975 і 1986 рр., Суперкубок УЄФА 1975 р., вихід у півфінал Ліги чемпіонів 1999 р. і так далі).

Ім"я Валерія Васильовича занесене золотими літерами в історію "Динамо", а його послідовники ще довго приноситимуть користь київському клубу.

Якщо про Валерія Лобановського знає практично кожен футбольний уболівальник, то ім"я Віктора Маслова не настільки на слуху в колах уболівальників. Адже саме з Віктором Олександровичем київські динамівці тричі поспіль ставали чемпіонами СРСР - в 1966, 1967 і 1968 роках!

Шість років з головним тренером Масловим принесли команді також два Кубки країни, а починаючи з 1965 року "Динамо" відкрило для себе сторінку під назвою "європейські кубки".

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Лобановський і Маслов ввійшли в ТОП-50 найкращих тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути