четвер, 25 жовтня 2012 22:17

Ліга Європи. "Металіст" насилу переміг "Русенборг", "Байєр" розгромив "Рапід"

Ліга Європи. "Металіст" насилу переміг "Русенборг", "Байєр" розгромив "Рапід"
"Байєр" і "Металіст" ділять перше-друге місця у групі після третього туру ФОТО: metalist.ua

На стадіоні "Леркендал" у норвезькому Тронхеймі відбулася зустріч місцевого "Русенборга" і харківського "Металіста" в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи. Харківська команда зустріла у Норвегії перший сніг сезону і здобула вольову перемогу з рахунком 2:1.

Перший тайм суперники провели в неспішному темпі, боротьби на полі було більше, ніж гольових моментів, а рахунок був відкритий на старті другого тайму - українці пропустили атаку господарів, яка завершилася точним ударом Таріка Ельюнуссі. У другій половині зустрічі снігопад припинився, команди заграли швидше і мали можливість змінити рахунок. "Металіст" зумів відігратися за десять хвилин до закінчення матчу - простріл у штрафний майданчик Крістіана Вільягри з правого флангу замкнув Марлос.

У наступній атаці харків'яни цілком могли виходити вперед, але після відмінного проходу Крістальдо удар аргентинця прийняла на себе штанга. Вирішальний гол був забитий на 89-й хвилині - Клейтон Шав'єр ефектним ударом зі штрафного приніс "Металісту" перемогу в Норвегії.

У паралельному матчі туру в квартеті К "Байєр" здобув впевнену перемогу в гостях у "Рапіда". Зустріч у Відні завершилася перемогою команди з Леверкузена з рахунком 4:0. У першому таймі Філіп Волльшайд виявився вище всіх у штрафному австрійців при подачі кутового, у другому таймі Гонсало Кастро провів другий м'яч "Байєра", а Карім Белларабі - третій гол через три хвилини. Перед фінальним свистком Кастро оформив дубль і встановив остаточний результат.

Ліга Європи.

Груповий етап.

3-й тур.

Група К.

Русенборг (Тронхейм, Норвегія) - Металіст (Харків, Україна) - 1:2

Голи: Ельюнуссі, 46 (1:0); Марлос, 81 (1:1); Шав'єр, 89 (1:2).

Русенборг: Ерлунд, Гамбоа, Страннберг, Регініуссен, Дорсін, Свенссон, Діскеруд, Дочкал, Ельюнуссі, Чібуйке (Фредхейм-Хольм, 77), Пріца.

Металіст: Горяїнов, Вільягра, Торсільєрі, Папа, Фініньо, Чако Торрес, Марлос (Ребенок, 90), Тайсон, Клейтон, Себа Бланко (Едмар, 72), Вілліан Гомес (Крістальдо, 46).

Попередження: Діскеруд, 89 - Торсільєрі, 86.

Рапід В (Відень, Австрія) - Байєр (Леверкузен, Німеччина) - 0:4

Голи: Волльшайд, 37 (0:1); Кастро, 56 (0:2); Белларабі, 59 (0:3); Кастро, 90+2 (0:4).

Попередження: Шваб, 53.

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. "Металіст" насилу переміг "Русенборг", "Байєр" розгромив "Рапід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути