Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2012 15:54

"У "Металіста" не буде особливих проблем з "Русенборгом" - прогнози фахівців

"У "Металіста" не буде особливих проблем з "Русенборгом" - прогнози фахівців
Ліга Європи."Металіст" гостює у Норвегії ФОТО: metalist.ua

Сьогодні пройде матч 3-го туру групового турніру Ліги Європи між норвезьким "Русенборгом" і харківським "Металістом". Поєдинок відбудеться у Тронхеймі о 20:00 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалі "Футбол".

Віталій Бордіян, колишній захисник "Металіста": "1:1. Як би зараз добре не виглядав "Металіст", у Норвегії його чекає дуже непроста гра. По-перше, скандинавські команди завжди демонструють жорсткий, силовий футбол, не даючи так просто себе обіграти. По-друге, можуть внести свою лепту погодні умови і стан поля, що часто позначається на діях технічних команд.

Ще зазначу, що харків'янам варто звернути серйозну увагу на психологічну підготовку. Хлопці в останньому турі здобули важливу перемогу над "Динамо", і зараз не можна допустити, щоб в колективі мали місце розслабленість і неправильний настрій".

Сергій Шищенко, колишній нападник "Металіста": "1:2. В останні роки "Металіст" зарекомендував себе як міцний єврокубковий боєць з хорошою грою і пристойними виконавцями в складі. І зараз, як на мене, харків'яни повинні підтвердити свою репутацію.

Але підопічним Мирона Маркевича доведеться протистояти силовому футболу, який традиційно демонструють скандинави. Довгі передачі, навіси з флангу - головні козирі норвежців. Хоча і комбінації вони використовують непогано. Але "металісти" за рахунок швидкості і техніки все одно візьмуть своє, здобувши перемогу".

Іван Гецко, колишній нападник збірної України: "0:2. Думаю, сьогодні у "Металіста" не буде особливих проблем у протистоянні з "Русенборгом", адже нинішній рівень гри харків'ян у кілька разів вищий, ніж у цієї команди. Тим більше самі норвежці вже не такы грізні, як кілька років тому. Так що підопічні Мирона Маркевича, на мій погляд, повернуться додому з перемогою.

Цьому не завадить навіть втрата одного з лідерів колективу - півзахисника Хосе Соси. Незамінних людей немає, кадровий потенціал "жовто-синіх" дозволить Маркевичу без особливих проблем компенсувати втрату".

Зараз ви читаєте новину «"У "Металіста" не буде особливих проблем з "Русенборгом" - прогнози фахівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути