Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2013 09:12

Ліга Чемпіонів. "Ювентус" розгромив "Селтік", ПСЖ втратив Ібрагімовича: результати матчів вівторка

Ліга Чемпіонів. "Ювентус" розгромив "Селтік", ПСЖ втратив Ібрагімовича: результати матчів вівторка
брагімович не зіграє матч-відповідь з "Валенсією". Фото: afp.com

У вівторок відбулися два матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2012/2013. Туринський "Ювентус" на виїзді розгромив шотландський "Селтік" і фактично гарантував собі путівку у чвертьфінал. Іспанська "Валенсія" хоч і поступилася вдома французькому "Парі Сен-Жермен", але зберігає шанси на продовження боротьби, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Селтік" - "Ювентус" 0:3

"Ювентус" показав зразок гри на контратаках, розгромивши на "Селтік Парк" команду Ніла Леннона в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. "Стара синьйора" зробила величезний крок на шляху до першого за сім років чвертьфіналу найпрестижнішого єврокубка.

Вже на третій хвилині рахунок відкрив Алессандро Матрі, який забив свій перший гол у Лізі чемпіонів. Найсильніша команда Італії потім була змушена довго оборонятися, але Джанлуїджі Буффон таки зберіг свої ворота на замку. Більш того, туринцям вдалося забити ще два м'ячі. На 77-й хвилині відзначився Клаудіо Маркізіо, а за сім хвилин до кінця основного часу справу до розгрому довів Мірко Вучініч.

Селтік: Форстер, Лустіг (Метьюз, 59), Вілсон, Емброуз, Ісагірре, Малгрю, Ваньяма, Форрест, С.Браун (Каялі, 81), Коммонс (Уотт, 74), Хупер

Ювентус: Буффон, Ліхтштайнер, Барцальї, Бонуччі, Касерес, Пелуза (Падоін, 69), Відаль, Пірло, Маркізіо, Матрі (Погба, 81), Вучініч (Анелька, 86)

Попередження: Хупер, Форрест, Браун - Ліхтштайнер, Падоін, Маркізіо

Голи: Матрі, 4, Маркізіо, 77, Вучініч, 83

/media/video/482148/2_482148.mp4

"Валенсія" - ПСЖ 1:2

Голи Езекіля Лавессі і Хав'єра Пасторе, забиті до перерви, принесли "Парі Сен-Жермен" важливу перемогу на виїзді в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Втім, на 90-й хвилині "Валенсія" один м'яч відіграла завдяки точному удару Рамі, зберігши шанси на продовження боротьби. Крім того, в компенсований час у парижан був видалений Златан Ібрагімович, в силу чого швед не зіграє в матчі-відповіді.

Валенсія: Гуаіта, Жоау Перейра, Рамі, Рікарду Кошта, Гуардадо, Коста, Банега (Каналес, 46), Пареха, Фегулі (Вієра, 84), Жонас (Вальдес, 46), Сольдадо

ПСЖ: Сірігу, Сахо, Алекс, Жалле, Максвелл, Матюіді, Верратті, Пасторе (Арман, 88), Лукас Моура (Шантом, 54), Лавессі (Менез, 76), Ібрагімовіч

Попередження: Жоау Перейра - Верратті

Вилучений: Ібрагімовіч, 90

Голи: Рамі, 90 - Лавессі, 10, Пасторе 43

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. "Ювентус" розгромив "Селтік", ПСЖ втратив Ібрагімовича: результати матчів вівторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути