Ексклюзиви
четвер, 25 грудня 2008 10:49

Лідери "Челсі" починають операцію з вигнання Сколарі

Луїш Феліпе Сколарі може залишити "Челсі" найближчим часом, а замінити португальського тренера має італієць Роберто Манчіні.

За інформацією Goal.com, Сколарі втратив довіру гравців, що є важливим чинником в "Челсі". Лідери лондонської команди прийшли до висновку (на чергових зборах), що Сколарі не знає, як привести "Челсі" до успіхів цього сезону.

Англійська преса сватає на заміну Сколарі Роберто Манчіні, якого останнім часом часто бачать в Лондоні разом з його другом та агентом Джорджіо де Джорджісом. Є, правда, проблема, адже Роберто до цих пір на контракті в "Інтері".

Массімо Моратті виплачує йому пристойну зарплату (8 мільйонів), на яку можна спокійно кататися в Лондон. Якщо ж Манчіні захоче перейти в інший клуб, потрібно буде заплатити компенсацію. Втім, Моратті, швидше за все, не проситиме дуже великих грошей, а буде задоволений тим, що не доведеться більше платити самому.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Лідери "Челсі" починають операцію з вигнання Сколарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути