четвер, 15 жовтня 2009 18:33

Лідер "Рубіна" хоче переїхати в Іспанію

Лідер "Рубіна" хоче переїхати в Іспанію

Лідер російського "Рубіна" аргентинець Алехандро Домінгес заявив, що після закінчення сезону точно залишить чемпіонат Росії. Найбільш вірогідним варіантом продовження кар"єри назвав іспанський "Еспаньйол".

"Коли я повертався в "Рубін", було вирішено, що після сезону я з команди піду. Керівництво клубу про це знає, тому я граю тут до грудня. Не залишуся тут навіть незважаючи на виступ у Лізі чемпіонів. Я вже шість років у Росії і мені не соромно за свою гру", - сказав Домінгес.

Футболіст підкреслив, що був би не проти опинитися в "Еспаньйолі", з яким, за деякими даними, веде переговори. "Так, я хотів би грати в Іспанії. Незважаючи на те, що російською я добре розмовляю, тут мені все-таки доводиться нелегко. Було б чудово переїхати в Іспанію, а "Еспаньйол"- відмінний вибір. У цьому клубі головний тренер - аргентинець", - цитує найкращого легіонера чемпіонату Росії2006 року Sport.es.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Рубіна" хоче переїхати в Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути