пʼятниця, 26 березня 2010 09:19

Левченко залишився у "Сатурні", пошкодження Вороніна виявилося несерйозним

Левченко залишився у "Сатурні", пошкодження Вороніна виявилося несерйозним

Півзахисник збірної України і раменського "Сатурна" Євген Левченко може продовжити кар"єру в американській футбольній лізі MLS. Євген входив у сферу інтересів клубу "Нью-Йорк Ред Буллс", який проходив збори в Маямі.

При цьому "Сатурн", з яким у Левченка укладено чинний поки контракт, був готовий у разі вдалого перегляду відпустити українця до Америки як вільного агента.

Однак як стало відомо, хавбек поки продовжить свої виступи в Росії саме за підмосковний клуб, стверджує "Блик". Можливо, вже влітку, після закінчення контракту з росіянами, український легіонер знову спробує знайти собі новий клуб.

Тим часом, пошкодження форварда збірної України та московського "Динамо" Андрія Вороніна, який після матчу чемпіонату Росії з ЦСКА відчував дискомфорт у коліні, виявилося несерйозним, і з середини тижня нападаючий займається в загальній групі, повідомляє "Спорт-Экспресс".

Судячи з усього, ніщо не завадить Вороніну прийняти участь у черговому поєдинку своєї команди - проти пітерського "Зеніту" в рамках 3-го туру російської першості.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Левченко залишився у "Сатурні", пошкодження Вороніна виявилося несерйозним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути