Ексклюзиви
понеділок, 12 грудня 2011 14:41

Левандовскі визнали найкращим футболістом року у Польщі

Левандовскі визнали найкращим футболістом року у Польщі

Нападник дортмундської "Боруссії" Роберт Левандовскі визнаний найкращим гравцем Польщі 2011 року за підсумками опитування журналу Pilka Nozna, а відкриттям року став воротар "Арсеналу" Войцех Щесни.

У минулому сезоні Левандовскі провів за "Боруссію" 33 матчі і допоміг їй виграти золото бундесліги. У черговому чемпіонаті Німеччини на рахунку форварда на цей момент 16 зустрічей і 10 точних ударів. Крім того, в 2011 році колишній гравець "Леха" забив чотири зі своїх 13 м'ячів за збірну Польщі. Останній з них припав на жовтневий поєдинок з Білорусією - 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Тимощука, осічки "Боруссій": результати 16-го туру бундесліги

Левандовскі не зміг отримати нагороду особисто, оскільки брав участь у недільному матчі свого клубу з "Кайзерслаутерном" (1:1).

"Свого часу я отримав титул "відкриття року", - наводить Офіційний сайт УЄФА слова 23-річного бомбардира. - Я радий цій нагороді, адже вона означає, що я добився прогресу. Подібні призи важливі, оскільки вони доводять, що ти багато і наполегливо працював. Думаю, я отримав це звання заслужено".

Зараз ви читаєте новину «Левандовскі визнали найкращим футболістом року у Польщі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути