Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 15:52

Лемпард пропустить ключовий матч з МЮ через смерть матері

Провідний півзахисник "Челсі" Френк Лемпард пропустить ключовий матч чемпіонату Англії проти "Манчестер Юнайтед" (26 квітня) через смерть матері. Пем Лемпард померла 23 квітня від важкої форми пневмонії. Вона перебувала в лікарні останні десять днів, і більшу частину цього часу гравець був поряд з матір"ю.

У минулий вікенд стан Пем Лемпард дещо покращився, і в неділю футболіст повернувся до тренувань. У вівторок Лемпард взяв участь в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів проти "Ліверпуля" і допоміг своїй команді добитися виїзної нічиєї (1:1).

Після матчу гравець знов повернувся до матері, але в середу її стан погіршився, і незабаром вона померла. Лемпард може пропустити не тільки зустріч чемпіонату Англії проти "Манчестер Юнайтед", але і гру-відповідь з "Ліверпулем" (30 квітня).

Матч "Челсі" - "Манчестер Юнайтед" зіграє ключову роль в боротьбі за титул чемпіона Англії сезону-2007/08. На сьогодні "МЮ" займає перше місце, випереджаючи "Челсі" на три очки.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Лемпард пропустить ключовий матч з МЮ через смерть матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути