вівторок, 15 листопада 2016 15:58

Лемпард анонсував новий етап кар'єри

Футболіст "Нью-Йорк Сіті" Френк Лемпард заявив, що залишить американський клуб після закінчення контракту.

Лемпард протягом 13 років захищав кольори "Челсі", після чого провів один сезон у складі "Манчестер Сіті". З літа 2015 року Френк виступав за клуб із Нью-Йорка, контракт з яким у нього закінчується наприкінці грудня. Всього 38-річний хавбек провів за американський клуб 31 матч, відзначившись 15 разів.

"Мій час у "Нью-Йорк Сіті" добігає кінця, - написав Лемпард в Instagram. - Я хотів би подякувати всім за підтримку і доброту, яку мені виявили. Мені було дуже приємно виступати зі своїми товаришами по команді. Всі члени клубу зробили все, щоб мені було легко влаштуватися тут. Я йду з масою хороших спогадів і переходжу на новий етап у кар'єрі, про який скоро повідомлю".

 

Лемпард провів більше 100 матчів за національну збірну Англії. У 2005 і 2006 роках півзахисника визнавали гравцем року за версією англійської прем'єр-ліги, а 2010-го прем'єр-ліга назвала його гравцем десятиліття.

У складі "Челсі" футболіст став триразовим чемпіоном країни і чотириразовим володарем кубка Англії, а також переможцем Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пірло попрощався з "Ювентусом"

Зараз ви читаєте новину «Лемпард анонсував новий етап кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути