вівторок, 15 грудня 2009 09:55

Легендарний "динамівець" платив школяркам за секс по 200 гривень

Легендарний "динамівець" платив школяркам за секс по 200 гривень

Відомий у минулому футболіст київського "Динамо" Іван Яремчук, підозрюваний в розбещенні малолітніх, фактично підтвердив свою провину в ході слідчого експерименту, що відбувся днями, - відтворення подій. Про це "Сегодня" повідомили в органах розслідування.

"Він не став заперечувати очевидних речей і дав повну картину подій, - говорить ознайомлений з матеріалами кримінальної справи офіцер міліції. - Запрошуючи в будинок 13-річних школярок, він займався з ними оральним сексом, за що потім кожній платив по 200 гривень. В ході слідства встановлені й інші факти, що свідчать про те, що схильність до дівчаток у нього виявлялася і раніше. Розголошувати їх зараз не можна, але він зовсім не такий безгрішний, як говорив спочатку. До кримінального розслідування не доходило тому, що від потерпілих та їх батьків не було офіційних звернень".

На Яремчука надійшла заява від мами однієї зі школярок, яка стала жертвою його сексуальних домагань. Перевірка показала, що це не наклеп з боку кредиторів, як можна було припустити, враховуючи, що колишній футболіст, який захоплювався азартними іграми, через борги продав престижну квартиру в центрі столиці і дорогий джип.

Іван Іванович причетність до педофілії категорично спростовує. Він незадоволений підвищеним інтересом преси до цієї справи. "Скільки можна про мене писати? - обурюється Яремчук. - Не зрозумію, чого ви добиваєтеся? Якщо вам в міліції щось говорять, навіщо ще і мені ставити питання? На всю Україну прославили, немов найголовнішого педофіла в країні знайшли. У мене і без того душевний стан зрозуміло який, від шоку відійти не можу, ще і ви зі своїми розпитуваннями. Якщо на те пішло, чесно скажу - нічого такого, ніякої педофілії не було".

Але в міліції завіряють, що справа все-таки має перспективу, і до кінця січня наступного року вона має піти до суду, який і визначить ступінь провини екс-футболіста. Яремчук залишається на підписці про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний "динамівець" платив школяркам за секс по 200 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути