субота, 30 жовтня 2010 16:43

Легендарний екс-півзахисник київського "Динамо" отримав умовний термін

Легендарний екс-півзахисник київського "Динамо" отримав умовний термін
Відомий у минулому півзахисник київського "Динамо" Іван Яремчук, який підозрювався в розпусних діях щодо школярок, засуджений судом до умовного терміну.

Про це "Сегодня" повідомили в Голосіївському райуправлінні МВС, яке порушило за цим фактом кримінальну справу і проводило досудове розслідування.

Нагадаємо, скандал спалахнув у грудні 2009 року. Тоді сам Яремчук заперечував, що когось розбестив.

"Це якийсь наклеп ... Я говорив, що люблю дівчат. Але в розумних межах", - говорив він.

"Сегодня" дізналася, як складається нині життя та інших відомих українців, підозрюваних у педофілії. Так, Дмитро Полюхович, головний фігурант "справи педофілів", до якого також приписували нардепів і керівництво "Артеку", знаходиться зараз на підписці про невиїзд у Городку Хмельницької області, де живе з мамою на її пенсію і виторг від вирощених власними руками овочів. Справа ще розслідується ГПУ. Колишній ректор київської академії водного транспорту Василь Михайлов, якого підозрюють у тому, що він разом з подільниками влаштовували оргії з дітьми і записували їх на відео, вже майже рік знаходиться в СІЗО, суд, швидше за все, почнеться лише в 2011 рік.

Нещодавно Україну розбурхав ще один гучний педофільський скандал: у Маріуполі міліція накрила притон, де двоє місцевих бізнесменів за два роки встигли розбестити 200 дівчат. Один з них ще й заразив своїх жертв гепатитом С. Щоб діти мовчали, збоченці погрожували втопити їх в Азовському морі. Порушено кримінальну справу за утримання притону і звідництво.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Легендарний екс-півзахисник київського "Динамо" отримав умовний термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути