Ексклюзиви
четвер, 08 березня 2012 00:49

Леді на лавці запасних "Челсі": Єва Карнейро залишилась у клубі
12

Вболівальники лондонського "Челсі" зітхнули з полегшенням. Їх улюблениця, перший лікар команди, Єва Карнейро продовжить лікувати футболістів і тішити прихильників клубу своєю присутністю на лавці запасних навіть після відставки головного тренера Андре Віллаш-Боаша.

Саме португалець ввійде в історію "Челсі", як людина, яка знайшла місце на лаві запасних для Єви. Карнейро приєдналася до команди у лютому 2009-го року. До початку цього сезону вона працювала з резервним складом.

До "Челсі" у послужному списку Єви є робота у Британському олімпійському медичному інституті, з британськими атлетами на Олімпіаді-2008 та із жіночою національною збірною Англії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колумбійка 13 років працює арбітром

Єва народилася в Гібралтарі, заморській території Великої Британії. У дитинстві вона захоплювалася балетом і верховою їздою, але їй заважали болі в колінах та м'язах. Так Карнейро зацікавилася спортивною медициною.

Майбутній лікар "Челсі" навчалася в університетах Ноттінгема та Лондона, працювала в Шотландії та Австралії. Окрім англійської, Єва вільно володіє іспанською і вивчає португальську.

Гібралтарці дуже пишаються Євою, але найбільшу гордість за доньку відчуває її батько.

Зараз ви читаєте новину «Леді на лавці запасних "Челсі": Єва Карнейро залишилась у клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути