вівторок, 21 червня 2011 13:18

Лазовича викликали для дачі свідчень у справі про удар електрошокером

Лазовича викликали для дачі свідчень у справі про удар електрошокером

Футболіста пітерського "Зеніту" Данко Лазовича викликали в нижньогородське управління слідчого комітету РФ для надання свідчень у справі про удар електрошокером, повідомляє РИА Новости. Лазович і його клуб стверджують, що 18 червня після виїзного матчу з "Волгою" він отримав удар електрошокером від одного з нижегородських омонівців.

Лазович повинен дати свідчення і пройти судово-медичний огляд в середу, 22 червня. Якщо футболіст з поважних причин не зможе з'явитися до слідчого, то питання про дачу свідчень буде вирішуватися іншими способами.

22 червня "Зеніту" належить провести матч 15-го туру чемпіонату Росії проти "Кубані". Ця гра відбудеться в Санкт-Петербурзі і почнеться о 21:00 за московським часом.

Після матчу з "Волгою", виграного "Зенітом" з рахунком 2:0, Лазович спробував підійти до трибуни зі своїми вболівальниками, щоб кинути їм футболку. За його словами, в цей момент він отримав удар в спину електрошокером.

Після повернення в Санкт-Петербург сербський нападаючий пройшов медобстеження і лікарі зафіксували у нього "електротравму і опік першого ступеня підлопаткової області справа", які стали результатом впливу електрошоком.

ГУВС Нижегородської області заперечує факт застосування електрошокера. За даними поліції, один з омонівців встав між Лазовичем і уболівальниками і розкинув руки, в одній з яких був електрошокер.

20 червня нижегородський СК почав перевірку даного інциденту за повідомленнями ЗМІ. Як заявила старший помічник керівника нижегородського СК Юлія Склярова, від "Зеніта" поки не надходило жодних заяв з приводу інциденту з Лазовичем.

Зараз ви читаєте новину «Лазовича викликали для дачі свідчень у справі про удар електрошокером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути