неділя, 19 червня 2011 17:00

Медики знайшли у Лазовича опіки від електрошокера

Медики знайшли у Лазовича опіки від електрошокера

Петербурзькі медики, які оглянули футболіста "Зеніта" Данко Лазовича, підтвердили факт травми від електрошокера. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

Офіційний діагноз - "електротравма і опік першого ступеня підлопаткової області справа". Лазовичу приписали нагляд лікаря і щоденні перев'язки.

За даними "Зеніта", спортсмена електрошоком вдарив нижньогородський ОМОНівець, коли після матчу проти місцевого клубу "Волга" Лазович підійшов до трибун, щоб кинути уболівальникам майку. При цьому представник ГУВС Нижнього Новгорода заявив, що електрошокер не застосовувався, а на торсі футболіста слідів опіку не видно.

"Зеніт" висловив обурення "огидною організацією матчу" і "невиправданою жорстокістю співробітників нижньогородської поліції". Пітерський клуб має намір подати скаргу в прокуратуру, МВС і РФС.

При цьому "Волга", яка програла "Зеніту" матч чемпіонату Росії, висловила подив у зв'язку із заявами колег. Клуб визнав дії співробітників правоохоронних органів обґрунтованими і звернув увагу на те, що вся агресія на матчі виходила від фанатів "Зеніта".

Зараз ви читаєте новину «Медики знайшли у Лазовича опіки від електрошокера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути