Ексклюзиви
неділя, 19 червня 2011 14:35

Електрошокер був, але він не застосовувався - міліція про Лазовича

Електрошокер був, але він не застосовувався - міліція про Лазовича

Замначальника міліції громадської безпеки ГУВС у Нижньогородській області Андрій Шмонін спростував повідомлення про застосування електрошокера до футболіста "Зеніта" Данко Лазовича. Слова представника управління передає РИА Новости.

"Співробітник ОМОНу встав між футболістами та вболівальниками з витягнутими руками. В його руках був електрошокер, але він не застосовувався", - заявив Шмонін. Він зазначив, що шокер залишає опіки, а "на голому і пітному торсі це було б добре видно". За словами представника ГУВС, в протоколі матчу нібито цей інцидент не відображений.

За словами представників "Зеніту", інцидент стався 18 червня в Нижньому Новгороді після матчу з місцевим клубом "Волга". "Я просто пішов подарувати свою футболку вболівальникам після гри, коли позаду з'явився поліцейський і вдарив мене в спину електрошоком", - заявив Лазович.

"Зеніт" офіційно висловив обурення "огидною організацією матчу" і "невиправданою жорстокістю співробітників нижньогородської поліції відносно як вболівальників, так і гравців". Клуб оголосив про намір подати заяву в прокуратуру, а також привернути увагу футбольної влади. Керівництво Російської футбольної прем'єр-ліги вивчає матеріали матчу.

Зараз ви читаєте новину «Електрошокер був, але він не застосовувався - міліція про Лазовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути