четвер, 22 листопада 2012 11:49

Лавессі відправив "Динамо" у Лігу Європи
11

Фото: ФОТО: Reuters

Київське "Динамо" на чолі з Олегом Блохіним, що повернувся на тренерську лаву, не змогло зачепитися за мінімальні шанси продовжити боротьбу в Лізі чемпіонів.

У п'ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів динамівці програли в середу на НСК "Олімпійський" французькому ПСЖ із рахунком 0:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Чемпіонів. "Динамо" - ПСЖ - 0:2

У першому таймі кияни виглядали досить непогано, володіли ініціативою та створили декілька небезпечних моментів біля воріт парижан, але використати їх не зуміли. А гості перед самою перервою впіймали "Динамо" на контратаці, і після пасу Златана Ібрагімовича аргентинський нападник ПСЖ Есек'єль Лавессі технічно перекинув воротаря Максима Коваля.

На початку другого тайму неприємності для команди Блохіна продовжилися. Грубо помилився центральний захисник Євген Хачеріді, пас якого назад воротарю перехопив Матуїді та допоміг Лавессі відрізнитися вдруге.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубль Лавессі поховав надії "Динамо" на плей-офф Ліги Чемпіонів

Після цього динамівці намагалися виправити становище і знайти все-таки ключі до воріт французького клубу, але все було безуспішно. Ближче до кінця матчу гра у господарів розладналася, і ПСЖ без проблем довів гру до перемоги.

В іншому матчі групи А португальський "Порту" на своєму полі обіграв з рахунком 3:0 загребське "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" грало не з останньою командою в Європі "- Блохін

Після п'яти матчів "Порту" набрав 13 очок, ПСЖ - 12 очок, київське "Динамо" заробило чотири пункти, а хорватське "Динамо" - жодного. Таким чином, український клуб достроково посів третє місце в групі, вибуває з Ліги чемпіонів і продовжить виступи в Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «Лавессі відправив "Динамо" у Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути