середа, 27 серпня 2008 18:30

Лаудруп близький до підписання контракту зі "Спартаком"

Мікаель Лаудруп близький до підписання контракту з московським "Спартаком". В даний момент між данським тренером і російським клубом йдуть переговори про умови контракту.

Спокушатися вболівальникам червоно-білих поки рано: у переговорах з ЦСКА свого часу Лаудруп теж просунувся достатньо далеко, але домовленості сторони тоді не досягли.

Мікаель Лаудруп - легенда данського футболу. Його тренерська кар"єра почалася в збірній Данії, де він був асистентом головного тренера - Мортена Ольсена. Потім Лаудруп очолив "Брондбю" і за декілька років двічі виграв Кубок і Суперкубок Данії і одного разу національний чемпіонат. У 2006 році данець не зміг узгодити з клубом контракт і залишив місце роботи, котре стало рідним.

У сезоні-2007/08 Лаудруп тренував іспанський "Хетафе", який буквально потряс всіх героїчними матчами з мюнхенською "Баварією". Він також довів свою команду до фіналу Кубка Іспанії, де програв "Валенсії". Літом 2008-го Лаудруп пішов з "Хетафе".

"Спорт Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Лаудруп близький до підписання контракту зі "Спартаком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути