понеділок, 10 грудня 2007 15:08

Лапорта: "Барселона" не збирається продавати Роналдіньо

Президент іспанської "Барселони" Жоан Лапорта в черговий раз спростував інформацію про швидкий перехід з команди до іншого клубу її лідера Роналдіньо. Востаннє іспанські ЗМІ повідомляли, що в січні бразилець перейде в англійський "Челсі", але Лапорта заявив, що "Барселона" не веде переговорів ні з "Челсі", ні з "Міланом", ні з іншими клубами.

В неділю, 9 грудня, Роналдіньо вперше за останні декілька тижнів вийшов в стартовому складі "Барселони" і допоміг своїй команді перемогти "Депортіво" в матчі чемпіонату Іспанії з рахунком 2:1. Незадовго до перерви бразилець забив перший гол "Барселони", реалізувавши пенальті.

По ходу нинішнього сезону вже двічі з"являлася інформація, що Роналдіньо підписав особистий контракт з "Челсі". У вересні про це повідомила англійська газета "The Sun", а минулого тижня - іспанські ЗМІ. Керівництво "Барселони" спростувало обидві ці чутки.

Інтерес до Роналдіньо проявляє і італійський "Мілан". Сам футболіст ніяк не коментує повідомлення про свій можливий відхід з "Барселони". Агент і брат гравця Роберто де Ассіс стверджує, що Роналдіньо все влаштовує в "Барселоні" і він не збирається залишати каталонський клуб, повідомляє www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Лапорта: "Барселона" не збирається продавати Роналдіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути