вівторок, 29 квітня 2008 13:43

Лапорта не збирається продавати Роналдіньо менше, ніж за 40 млн євро

Президент іспанської "Барселони" Жоан Лапорта заявив, що клуб не відпустить бразильського півзахисника Роналдіньо менше ніж за 40 мільйонів євро (62,5 мільйона доларів). Лапорта додав, що гравець може і залишитися в каталонському клубі.

Зі слів Лапорти, бразильцю потрібна нова мотивація, проте для цього не обов"язково залишати "Барселону". Президент каталонського клубу нагадав, що контракт Роналдіньо діє до кінця червня 2010 року.

"Барселона" отримала декілька пропозицій щодо купівлі бразильця, який двічі визнавався кращим футболістом світу. Зокрема, купити Роналдіньо хоче італійський "Мілан", а також декілька клубів англійської прем"єр-ліги.

Раніше представники "Мілана" повідомляли про досягнення попередньої домовленості з футболістом про умови контракту, проте перехід Роналдіньо був відкладений у зв"язку з тим, що "Мілан" визнав завищеною суму, яку вимагала "Барселона".

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «Лапорта не збирається продавати Роналдіньо менше, ніж за 40 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути