Ексклюзиви
неділя, 03 жовтня 2010 10:50

Лакі Ідахор відзначився дублем у матчі з "Волинню"

Лакі Ідахор відзначився дублем у матчі з "Волинню"
Весь матч "Волинь" наполегливо працювала на четверту поспіль перемогу, але везунчик Лакі Ідахор відібрав у команди Кварцяного два, а міг і три очки.

Навряд чи хтось скаже, що лучани не заслужили перемоги. Господарі провели один з найкращих матчів у сезоні, йшли вперед, змушували гостей допускати помилки, грали видовищно. І в цілому у них все вийшло.

На 32 хвилині Бутко скористався незіграністю захисту гостей і, вийшовши один на один з Хомутовським, перекинув воротаря "Таврії". Гол став логічним підсумком ігрової і територіальної переваги лучан. Відкривши рахунок, вони не віддали ініціативи і продовжували більше володіти м"ячем.

Не сказати, що у "Таврії" не було моментів, Ковпак міг зрівняти рахунок ще в першому таймі, але не реалізував вихід один на один.

А в другій половині саме після його заміни "Таврію" прорвало. Спершу пройшов пас з глибини поля на Ідахора, нігерієць виграв силову боротьбу у Сімініна і відправив м"яч у ворота метрів з 13. Швиденько відсвяткувавши, Лакі відзначився вдруге - "Таврія" після розіграшу з центру поля віддала м"яч супернику, пішов пас за спину Ващуку. Досвідчений захисник зробив скидку на хід Шиндеру, який зблизився з Неділько і відпасував на Ідахора. Лакі залишалося тільки влучити у рамку.

Поразка для господарів виглядала верхом несправедливості, і, трохи оговтавшись, господарі кинулися відіграватися. На це пішло майже півгодини - тільки на 86 хвилині Гошкодеря після подачі кутового встановив остаточний рахунок 2:2. Відмінний матч від "Волині", хороший результат для в. о. головного тренера гостей Велерій Петрова.

Чемпіонат України.

12-й тур.

"Волинь" - "Таврія" 2:2 (1:0)

Голи: Бутко, 32 (1:0); Ідахор, 62 (1:1); Ідахор, 63 (1:2); Гошкодеря, 86 (2:2)

"Волинь": Неділько; Бутко; Гошкодеря; Грінченко; Сімінін; Ващук (Бута, 67); Парасків (Няга, 88); Скоба; Шарпар; Майкон Олівейра; Павлов (Пічкур, 60)

"Таврія": Хомутовський; Монахов; Гуменюк О.; Джурічіч; Донець; Галюза (Гігіадзе, 61); Любенович; Корнєв; Голайдо (Леандро, 51); Ковпак (Шиндер, 58); Ідахор

Попередження: Шарпар, 56; Гошкодеря, 59 - Шиндер, 93
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Лакі Ідахор відзначився дублем у матчі з "Волинню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути