Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2012 01:11

"Лакі хотів як краще, але це життя" - тренер "Зорі"

"Лакі хотів як краще, але це життя" - тренер "Зорі"
Тренер "Зорі" вважає автогол Лакі Ідахора нещасним випадком. Фото: sport-express.ua

Виконуючий обов'язки головного тренера луганської "Зорі" Юрій Вернидуб не засуджує Лакі Ідахора, який забив гол у свої ворота в овертаймі кубкового матчу проти донецького "Металурга".

Про це тренер сказав в ефірі телеканалу "Футбол".

Усі відзначають хорошу гру "Зорі" на полі. Але чого не вистачило, щоб пройти до півфіналу?

"У нас був хороший і нелегкий суперник. Я перед цією грою казав, що шанси в нас із "Металургом" 50 на 50. Дійсно, гра вийшла цікавою. У деяких моментах нам не пощастило, плюс цей гол - нещасний випадок. Лакі переривав передачу й забив у свої ворота. Але життя на цьому не зупиняється. Працюватимемо далі. Сподіваюся, що в подальшому нам десь пощастить. А якщо брати по грі, то, думаю, ми виглядали дещо краще й моментів мали трохи більше. Однак десь не забили, десь недопрацювали, нічого страшного".

Лакі Ідахору говорили якісь слова підтримки?

"У нас у команді настільки такий колективний дух... Це вже не перший подібний м'яч від рекошету, але це футбол. Я не бачу тут його провини. Хлопець хотів як краще, але це життя. Його всі підтримали й підтримають. Звичайно, сидить засмучений, але сподіваюся, що він сильна людина. Тому все буде добре".

На "Шахтар" у вас ще сили залишилися?

"Впевнений, що так. У нас ще є час, думаю, що хлопці відновляться. Підійдемо до цієї гри в повній готовності. Дамо бій. Залишилося лише 4 гри. Треба виходити, змагатися й брати очки, тому що незрозуміле щось відбувається, якісь результати. Я думаю, що є багато "доброзичливців", але хай і не думають, "Зоря" залишиться в прем'єр-лізі, збереже тут прописку".

Нагадаємо, у чвертьфінальному матчі Кубка України донецький "Металург" обіграв луганську "Зорю" з рахунком 1:0 завдяки автоголу форварда Лакі Ідахора в овертаймі.

Зараз ви читаєте новину «"Лакі хотів як краще, але це життя" - тренер "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути