середа, 29 вересня 2010 12:41

Кварцяний взяв приклад з Маркевича

Кварцяний взяв приклад з Маркевича

Наставник "Волині" Віталій Кварцяний повідомив, що збирається балотуватися в депутати Луцької міськради.

"Може, відіб"ю якийсь стадіон для людей, - сказав Віталій Володимирович. - Упевнений, за мене проголосують, якщо я, звичайно, доживу".

Наставник "Волині" впевнений, що потрібно міняти мислення.

"Хіба важко депутатам прийняти рішення не брати податки з футбольних клубів? Ми ж добиваємося в першу чергу для дітей, щоб вони не бігали по вулицях і не займалися незрозуміло чим, а грали у футбол", - говорить тренер.

Віталій Кварцяний народився в 1953 році в Луцьку. Заслужений тренер України. Навчався в Київському спорт-інтернаті. Закінчив також Луцький педінститут, факультет фізкультури. Під час служби в армії грав за команду СКА "Чета". Виступав також за луцькі клуби "Торпедо" і "Прилад". З 1984 року по 1988 рік працював помічником Мирона Маркевича, який очолював на той момент луцьке "Торпедо".

Під керівництвом Віталія Кварцяного луцька "Волинь" у сезонах 2001/2002 і 2009-2010 виходила у вищий український дивізіон. Двічі - в сезонах 2002/2003 і 2009/2010 ставала півфіналістом Кубка України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич буде балотуватися в депутати Винніківскої міськради.

За матеріалами "Команда", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний взяв приклад з Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути