середа, 11 серпня 2010 17:13

Віталій Кварцяний вибачився за різкі висловлювання

Віталій Кварцяний вибачився за різкі висловлювання

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний вибачився за свій емоційний виступ на прес-конференції після матчу 5-го туру чемпіонату України з луганською "Зорею".

Тоді, нагадаємо, команда Кварцяного програла - 0:1, а сам тренер назвав своїх футболістів стадом, а арбітрів поєдинку - суддівської бандою.

"По-перше, я хочу публічно принести свої вибачення у всієї футбольної громадськості, суддівському комітету та уболівальникам за дуже емоційний виступ на прес-конференції, - сказав тренер.-Я дуже емоційна людина і тому розлютився відразу після закінчення матчу, коли я ще живу грою, потрапляю під об"єктиви камер.

"Ми налаштовували команду в матчі з "Зорею" тільки на перемогу. Ви всі бачили, що "Волинь" в першому таймі домінувала на полі, але м"яч вперто не йшов у ворота. А в другому таймі команда не виконала завдання на гру, що призвело до сплеску моїх емоцій під час матчу і на прес-конференції".

Але від свого рішення піти у відставку Кварцяний не відмовляється. Навіть незважаючи на те, що емоції трохи охолонули.

"Про це я заявив серйозно, - зізнався тренер. - Я прийняв це нелегке рішення, адже з "Волинню" пов"язано більше двадцяти років тренерського життя. За цей проміжок часу мені постійно заважали працювати і зараз заважають. Склалося таке враження, що місцева влада не хочуть, щоб "Волинь" грала в Прем"єр-лізі. Ніхто, крім Столяра, не зацікавлений в розвитку клубу. Я очікую зустрічі з Василем Андрійовичем, щоб обговорити дану тему і розставити всі крапки над i."

За матеріалами БЛІК

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кварцяний вибачився за різкі висловлювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути