вівторок, 03 березня 2009 09:54

"Кубок УЄФА виграє "Зеніт" або ЦСКА" - Андрій Аршавін

Форвард "Арсеналу" Андрій Аршавін заявив, що йому не подобається галас навколо його трансферу в "Арсенал"і відзначив, що головні фаворити чемпіонату Росії та Кубка УЄФА - "Зеніт" і ЦСКА, а також розповів про завдання поставлені на сезон.

"Чим менше уваги, тим спокійніше. Хочу, щоб приводом для статей про мене була тільки хороша гра. А не так, як в останні місяці: я і на поле не виходив, а став персоною номер один у ЗМІ.

Чи складно відвикати від статусу футбольного царя та бога? У Пітері я мав велику кількість привілеїв у побуті, але я їх ніколи не вимагав для себе. Все складалося йшло своєю дорогою, тому в мене немає комплексів з приводу того, що тут особливого статусу у мене немає. До таких речей відношуся спокійно. Головне - затвердити своє реноме на полі.

Продовжую стежити за іграми "Зеніту". За першою грою зі "Штутгартом" слідкував по інтернету. Під час другої був на футболі - дивився "Тоттенхем" із "Шахтарем". Але коли повернувся до готелю, відразу ж виявив там диск із записом гри, яку зробив для мене один знайомий росіянин.

Чи зможе "Зеніт" безболісно компенсувати втрату мене та Тимощука? У "Зеніті" багато хороших гравців і окрім нас з Тимощуком. Адже і без мене перемагали неодноразово, а зараз ось у Штутгарті виграли і без Тимощука. Отже все, думаю, буде нормально.

Що стосується Кубка УЄФА та чемпіонату Росії, вважаю, в обох цих турнірах головні фаворити - "Зеніт" та ЦСКА.

В Англії не відмітили російсько-українського прориву в одну восьму Кубка УЄФА. Тут до чужих клубів їм справи немає. Ось грав "Тоттенхем" із "Шахтарем", так 90 відсотків матеріалів у пресі було присвячено своєму клубу, хоча він і програв перший матч, а на відповідь виставив резервістів. Але усіх цікавили тільки "шпори", а не "Шахтар". І так кожного разу.

Чим менше уваги, тим мені спокійніше.

Головна мета для "Арсеналу" на цей сезон - потрапити до Ліги чемпіонів наступного сезону. Що стосується мене, то хотілося б забити якомога швидше. Багато хто очікував, що Аршавін почне "клепати" з першого матчу, але так не буває, особливо у мене. Мені ніколи ще нічого легко не давалося. Пригадайте хоч би те, що я був першим, кого відрахував з команди Юрій Андрійович Морозов. А скільки всього довелося пережити, перш ніж потрапив зі збірної на великий турнір! Мабуть, і тут не все так просто", - наводить слова футболіста "Спорт-Експрес".

Спорт-Экспресс, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Кубок УЄФА виграє "Зеніт" або ЦСКА" - Андрій Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути